Yangın kurtarılan kaplumbağlara Bodrum tedavisi

02.08.2023 - 09:32, Güncelleme: 02.08.2023 - 09:32 5082+ kez okundu.
 

Yangın kurtarılan kaplumbağlara Bodrum tedavisi

Bodrum’da çıkan yangın sonrası yanarak yaralanan kaplumbağalar tedavi ediliyor.MUĞLA (İGFA) - Müskebi Mahallesi Ali Kelle Ormanında makilik ve otluk alan yangını sırasında, alevlerin söndürülmesi için ekiplere destek veren tatilciler tarafından bulunan kaplumbağalar, Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince teslim alınarak Bodrum Torba Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'ne götürüldü. Veteriner hekimlerce tedavi altına alınan kaplumbağaların ayak ve kabuklarında oluşan yanıklara ilk müdahalenin ardından kaplumbağalar tedavi altına alındı. Ayaklarında birinci derece yanık olan kaplumbağanın durumunun kritik olduğu belirtilirken kaplumbağaların, tedavilerinin tamamlanmasından sonra doğal yaşam alanlarına bırakılacağı bildirildi.

Bodrum’da çıkan yangın sonrası yanarak yaralanan kaplumbağalar tedavi ediliyor.

MUĞLA (İGFA) - Müskebi Mahallesi Ali Kelle Ormanında makilik ve otluk alan yangını sırasında, alevlerin söndürülmesi için ekiplere destek veren tatilciler tarafından bulunan kaplumbağalar, Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince teslim alınarak Bodrum Torba Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'ne götürüldü.

Veteriner hekimlerce tedavi altına alınan kaplumbağaların ayak ve kabuklarında oluşan yanıklara ilk müdahalenin ardından kaplumbağalar tedavi altına alındı.

Ayaklarında birinci derece yanık olan kaplumbağanın durumunun kritik olduğu belirtilirken kaplumbağaların, tedavilerinin tamamlanmasından sonra doğal yaşam alanlarına bırakılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.