Yatalak durumda sınava ulaştırıldı

Genel 19.06.2022 - 16:41, Güncelleme: 19.06.2022 - 22:58 4559+ kez okundu.
 

Yatalak durumda sınava ulaştırıldı

Kocaeli'de yüksekten düşme sonucu yaralanan, vücudunda kırıklar meydana gelen Beyza, YKS’ye Büyükşehir’in Hasta Nakil Hizmeti ile ulaştırıldı
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonunda gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavına (2022-YKS) giren Beyza’ya ulaşım desteği sağladı. Hasta Nakil Ambulans ile evinden alınıp sınava ulaşıma sağlanan Beyza, sınav sonrası evine geri bırakıldı. Yüksekten düşme sonucu yaralanan, vücudunda kırıklar meydana gelen Beyza, sınavdan yaklaşık bir ay önce bu kazanın olduğunu ve platinli bir ameliyat geçirdiğini belirtti. Kızının YKS sınavına uzun zamandır çalıştığını belirten babası Ömer Bey, “Yükseköğretim Kurumundan özel bir izinle kızım YKS sınavına girebildi. Devletimize hem de ambulans ile ulaşım desteği veren Büyükşehir Belediyemize tüm yetkililere buradan teşekkür ediyorum” dedi.  EN KORKTUĞUM ŞEY SINAVA GEÇ KALKMAKTI “Uzun zamandır hazırlandığım TYT ve bugün girdiğim AYT sınavına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yolladığı ambulansla geldim” diyen Beyza, “Beni tekrar evime geri bırakacaklar. Beni en çok tedirgin eden sınava geç kalma ihtimalimdi. Fakat en çok memnun kaldığım şey, beni sınav merkezine zamanında getirmeleri idi. Ambulansın 8.30'da evimizde olmasını rica etmiştik ve her iki günde ambulans 8.30'da geldi.  En korktuğum şey sınava geç kalmaktı. Başka bir şehirde olsaydım, bu hizmetten faydalanamayabilirdim ama Kocaeli'de olduğum için bu hizmeti kullanabildim. Bu yüzden herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Kocaeli'de yüksekten düşme sonucu yaralanan, vücudunda kırıklar meydana gelen Beyza, YKS’ye Büyükşehir’in Hasta Nakil Hizmeti ile ulaştırıldı

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonunda gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavına (2022-YKS) giren Beyza’ya ulaşım desteği sağladı. Hasta Nakil Ambulans ile evinden alınıp sınava ulaşıma sağlanan Beyza, sınav sonrası evine geri bırakıldı.

Yüksekten düşme sonucu yaralanan, vücudunda kırıklar meydana gelen Beyza, sınavdan yaklaşık bir ay önce bu kazanın olduğunu ve platinli bir ameliyat geçirdiğini belirtti.

Kızının YKS sınavına uzun zamandır çalıştığını belirten babası Ömer Bey, “Yükseköğretim Kurumundan özel bir izinle kızım YKS sınavına girebildi. Devletimize hem de ambulans ile ulaşım desteği veren Büyükşehir Belediyemize tüm yetkililere buradan teşekkür ediyorum” dedi. 

EN KORKTUĞUM ŞEY SINAVA GEÇ KALKMAKTI

“Uzun zamandır hazırlandığım TYT ve bugün girdiğim AYT sınavına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yolladığı ambulansla geldim” diyen Beyza, “Beni tekrar evime geri bırakacaklar. Beni en çok tedirgin eden sınava geç kalma ihtimalimdi. Fakat en çok memnun kaldığım şey, beni sınav merkezine zamanında getirmeleri idi. Ambulansın 8.30'da evimizde olmasını rica etmiştik ve her iki günde ambulans 8.30'da geldi.  En korktuğum şey sınava geç kalmaktı. Başka bir şehirde olsaydım, bu hizmetten faydalanamayabilirdim ama Kocaeli'de olduğum için bu hizmeti kullanabildim. Bu yüzden herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.