Yıldırım ve Kirişci Artvin’de

13.06.2022 - 18:29, Güncelleme: 13.06.2022 - 18:29 1927+ kez okundu.
 

Yıldırım ve Kirişci Artvin’de

Eski Başbakan ve 28. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım ile Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Yusufeli Barajı ve HES İnşaatını inceledi.ARTVİN (İGFA) - Eski Başbakan ve 28. TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Türkiye’nin en yüksek, dünyanın ise “çift eğrilikli ince kemer baraj tipi” kategorisinde 3. en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı’nda incelemelerde bulundu. Ziyarette Vali Yılmaz Doruk da katıldı.

Eski Başbakan ve 28. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım ile Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Yusufeli Barajı ve HES İnşaatını inceledi.

ARTVİN (İGFA) - Eski Başbakan ve 28. TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Türkiye’nin en yüksek, dünyanın ise “çift eğrilikli ince kemer baraj tipi” kategorisinde 3. en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı’nda incelemelerde bulundu. Ziyarette Vali Yılmaz Doruk da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.