YILDIRIM'DA SEVGİ ENGEL TANIMADI

Yerel Yönetim 22.12.2021 - 01:20, Güncelleme: 22.12.2021 - 01:20 725+ kez okundu.
 

YILDIRIM'DA SEVGİ ENGEL TANIMADI

YILDIRIM BELEDİYESİ ENGELSİZ MUTFAK, ENGELSİZ MÜZİK AKADEMİSİ VE ENGELSİZ EL SANATLARI GRUBU KURSİYERLERİ, ÜNİVERSİTELİLER İLE BULUŞTU.
Bursa- Yıldırım Belediyesi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Simbiyoz Sosyal Aktivite Derneği iş birliğiyle ‘Cosmopolis Projesi’ kapsamında, özel çocuklar BTÜ öğrencileriyle bir araya geldi. Yıldırım Belediyesi, yerel yönetimlerin özel gereksinimli bireylere yönelik çalışmaları ve projeleri konusunda iş birliğini geliştirerek engellilere yönelik farkındalığı arttırmak için çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda Yıldırım Belediyesi, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) ve Simbiyoz Sosyal Aktivite Derneği ortaklığı ile ‘Cosmopolis Projesi’ hayata geçirildi. Proje ile Yıldırım Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Müzik Akademisi, Engelsiz El Sanatları Grubu, Engelsiz Mutfak kursiyerleri, Bursa Teknik Üniversitesi öğrencileri ile BTÜ Yıldırım Beyazıt Yerleşkesi’nde bir araya geldi. Özel gereksinimli bireyler ile öğrenciler arasındaki etkileşimi arttırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, kursiyerlerin hazırladıkları ürünler ve gösteriler büyük beğeni topladı.
YILDIRIM BELEDİYESİ ENGELSİZ MUTFAK, ENGELSİZ MÜZİK AKADEMİSİ VE ENGELSİZ EL SANATLARI GRUBU KURSİYERLERİ, ÜNİVERSİTELİLER İLE BULUŞTU.

Bursa- Yıldırım Belediyesi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Simbiyoz Sosyal Aktivite Derneği iş birliğiyle ‘Cosmopolis Projesi’ kapsamında, özel çocuklar BTÜ öğrencileriyle bir araya geldi.

Yıldırım Belediyesi, yerel yönetimlerin özel gereksinimli bireylere yönelik çalışmaları ve projeleri konusunda iş birliğini geliştirerek engellilere yönelik farkındalığı arttırmak için çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda Yıldırım Belediyesi, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) ve Simbiyoz Sosyal Aktivite Derneği ortaklığı ile ‘Cosmopolis Projesi’ hayata geçirildi. Proje ile Yıldırım Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Engelsiz Müzik Akademisi, Engelsiz El Sanatları Grubu, Engelsiz Mutfak kursiyerleri, Bursa Teknik Üniversitesi öğrencileri ile BTÜ Yıldırım Beyazıt Yerleşkesi’nde bir araya geldi. Özel gereksinimli bireyler ile öğrenciler arasındaki etkileşimi arttırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, kursiyerlerin hazırladıkları ürünler ve gösteriler büyük beğeni topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.