Ömer Küçükkaya
Köşe Yazarı
Ömer Küçükkaya
 

Dündar, Türkiye’yi kucaklıyor

"Bursa ne kadar büyüktür" diye bir soru sorsalar, Osmangazi kadar derim. Doğma büyüme Bursalı olan Ağrılı bir ailenin çocuğu olarak Osmangazi'nin tarihsel değeri, göç ile harmanlanmış zengin kültürü ve ekonomik fırsatları ile Bursa'nın kalbi olduğuna an be an şahitlik ettik. Her seçim vakti gözlerimiz önce Osmangazi sandıklarına yöneldi. Osmangazi'yi alan Bursa'yı, Bursa’yı alan Türkiye'yi alırdı…    Türkiye’nin en kalabalık ilçelerinden olan Osmangazi, son dönemde gönül belediyeciliği ile zirveye koşuyor. Kenti her alanda omuzlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, son dönem çalışmaları ile Türkiye'yi kucaklayan bir isim oldu. Doğu ve Güneydoğu Anadolu turu sonrasında geçtiğimiz günlerde Rize çıkarması ile gündem olan Başkan Dündar, önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop’u ağırladı.    “Uluslararası Ahmed Cevdet Paşa Sempozyumu” Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Mustafa Şentop’un katılımıyla Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde gerçekleştirildi. Sempozyuma, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un yanı sıra; Bursa Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Bursa Milletvekilleri Atilla Ödünç, Ahmet Kılıç, Mustafa Esgin, Emine Yavuz Gözgeç, Osman Mesten, Vildan Yılmaz Gürel, İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Kaymakamı Ali Partal, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, akademisyenler ve davetliler katıldı.    Türkiye’nin sembol şehirlerinden olan Osmangazi, Mustafa Dündar’ın Belediye Başkanı olduğu üç dönemde hızla sosyalleşen ve istihdam gücü artan bir şehir oldu. Yerel yönetim başarılarını eşsiz şehircilik fırsatları ile süsleyen Mustafa Dündar, Anadolu turnesi sayesinde Bursa Milletvekilleri ile kente göç veren tüm şehirleri sırayla ziyaret ederek bu şehirlerin kültürlerini ve ekonomik dinamiklerini Osmangazi ile bütünleştiriyor. Türkiye'yi adeta şehir şehir kucaklayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özlenen gönül belediyeciliğini Bursa'da yeniden diriltiyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından Cumhurbaşkanlığı koltuğuna yerel yönetim başarıları ile ulaşan Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat felsefesini şiar edinen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, pandemi sürecinde de önemli kazanımlara imza attı.    Türkiye’nin en kalabalık ilçelerinden olan Osmangazi, Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile hem Avrupa hem Anadolu coğrafyalarında Bursa markasının gür sesi olmayı başardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk yol arkadaşlarından Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mevcut başarılarını yıl boyunca farklı projeler ile artırarak yerel bir dinamik olma ötesinde ulusal bir marka olacağa benziyor… 
Ekleme Tarihi: 31 Ekim 2021 - Pazar

Dündar, Türkiye’yi kucaklıyor

"Bursa ne kadar büyüktür" diye bir soru sorsalar, Osmangazi kadar derim. Doğma büyüme Bursalı olan Ağrılı bir ailenin çocuğu olarak Osmangazi'nin tarihsel değeri, göç ile harmanlanmış zengin kültürü ve ekonomik fırsatları ile Bursa'nın kalbi olduğuna an be an şahitlik ettik. Her seçim vakti gözlerimiz önce Osmangazi sandıklarına yöneldi. Osmangazi'yi alan Bursa'yı, Bursa’yı alan Türkiye'yi alırdı… 

 

Türkiye’nin en kalabalık ilçelerinden olan Osmangazi, son dönemde gönül belediyeciliği ile zirveye koşuyor. Kenti her alanda omuzlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, son dönem çalışmaları ile Türkiye'yi kucaklayan bir isim oldu. Doğu ve Güneydoğu Anadolu turu sonrasında geçtiğimiz günlerde Rize çıkarması ile gündem olan Başkan Dündar, önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop’u ağırladı. 

 

“Uluslararası Ahmed Cevdet Paşa Sempozyumu” Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Mustafa Şentop’un katılımıyla Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde gerçekleştirildi. Sempozyuma, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un yanı sıra; Bursa Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Bursa Milletvekilleri Atilla Ödünç, Ahmet Kılıç, Mustafa Esgin, Emine Yavuz Gözgeç, Osman Mesten, Vildan Yılmaz Gürel, İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Kaymakamı Ali Partal, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, akademisyenler ve davetliler katıldı. 

 

Türkiye’nin sembol şehirlerinden olan Osmangazi, Mustafa Dündar’ın Belediye Başkanı olduğu üç dönemde hızla sosyalleşen ve istihdam gücü artan bir şehir oldu. Yerel yönetim başarılarını eşsiz şehircilik fırsatları ile süsleyen Mustafa Dündar, Anadolu turnesi sayesinde Bursa Milletvekilleri ile kente göç veren tüm şehirleri sırayla ziyaret ederek bu şehirlerin kültürlerini ve ekonomik dinamiklerini Osmangazi ile bütünleştiriyor. Türkiye'yi adeta şehir şehir kucaklayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özlenen gönül belediyeciliğini Bursa'da yeniden diriltiyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından Cumhurbaşkanlığı koltuğuna yerel yönetim başarıları ile ulaşan Recep Tayyip Erdoğan'ın hayat felsefesini şiar edinen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, pandemi sürecinde de önemli kazanımlara imza attı. 


 

Türkiye’nin en kalabalık ilçelerinden olan Osmangazi, Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile hem Avrupa hem Anadolu coğrafyalarında Bursa markasının gür sesi olmayı başardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk yol arkadaşlarından Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mevcut başarılarını yıl boyunca farklı projeler ile artırarak yerel bir dinamik olma ötesinde ulusal bir marka olacağa benziyor… 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.