Ömer Küçükkaya
Köşe Yazarı
Ömer Küçükkaya
 

Halkın Sesi

Sokağın nabzının an be an değerli olduğu Türkiye'de, sizlerin sesi olan yeni bir internet gazetesi ile yanınızda olmaya devam edeceğiz. Toplumun en temel değeri olan vatandaşlık hakkı; elbette kitlesel bir döngü olarak değerlendirildiğinde, halk ifadesi ile kendisini buluyor. Basın özgürlüğünün ihlal edilmediği, özgür düşüncelerinizin saygı ve memleket bilinci ile hayat bulduğu yeni bir platform, "Gazete Halk". Uzun zamandır test yayınları devam eden internet gazeteniz Gazete Halk, şimdi köşe yazarları ve özel röportajlar ile sizlerin daha fazla yanında olacak. Ve sizlerin yani halkın sesi olacak.   Türkiye'nin birçok yerinden yükselen sesleri alt tabakadan üst tabakaya taşıyacak olan Gazete Halk, düşüncenin özgürlüğü ve memleket bilincinin değerini soluyacağınız bir yayın politikası ile sizlere merhaba diyor. Halk'ın görüşlerini sağ yada sol, muhalif veya iktidar gibi kısır kavramlarda boğmayacak olan Gazete Halk, sizin sesiniz ve sizin soluğunuz olacak. Gazete Halk, Türkiye'nin içerisinde bulunduğu tüm süreçleri yakından takip edebileceğiniz özgür bir yayın politikası ile sizlerin arasında ve sizler ile büyüyecek. Gücünü halktan alacak Gazete Halk, "Halkın Sesi" sloganı ile sizlere 'merhaba' diyor.   Enerjinizi, işinizi, siyasi görüşlerinizi ve daha da önemlisi halka dair herşeyi bulacağınız yeni yayın portalımız "Gazete Halk", sorunun değil çözümün merkezi olacak. Kitle birlikteliklerine inanan, toplumsal bütünlüğü koruyan, ayrıştıran değil, bütünleştiren yayıncılık anlayışı ile Türkiye'nin yeni ulusal internet gazetesi "Gazete Halk" ile sizleri buluşturmaktan onur duyuyorum.   Bulunduğunuz şehirden ötesini, kentlerin ötesinde bölgeleri ve ülkeyi analiz eden yayıncılık politikamız ile hem esnafın hem siyasetçinin hemde iş dünyasının sesi olacağız. Aslında en başında dediğimiz gibi "Gazete Halk" olarak "Halkın Sesi" olacağız. Halka dair her bir detayı en ince ayrıntısına kadar inceleyecek, halka katma değer katacak adımlar ile halkın yanında olacağız. Çatışma kültüründen uzak, pozitif bakış açısı ile hem internet gazeteciliğine hemde ülkenin içerisinde bulunduğu kritik sürece artı değer katmak için çıktığımız yolculukta hepinizin desteğine ihtiyacımız var.   Bugün bir merhaba yazısı ile sizlerin yanında olmak istedim. Özgün yazıları, özel röportajları ve herşeyin ötesinde halk öncelikli yayınları ile Gazete Halk, Halkın Sesi olacak ve Halkın Sesi'ni Türkiye'nin heryerine ve hatta internetin eriştiği her kesime, kişiye, duyuracak en etkili platform ve internet gazetesi olacak.   Bugünlere gelmemizde büyük emeği olan sizlere yani halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Gazete Halk ile Halkın Sesi daha gür çıkacak..
Ekleme Tarihi: 26 Ekim 2021 - Salı

Halkın Sesi

Sokağın nabzının an be an değerli olduğu Türkiye'de, sizlerin sesi olan yeni bir internet gazetesi ile yanınızda olmaya devam edeceğiz. Toplumun en temel değeri olan vatandaşlık hakkı; elbette kitlesel bir döngü olarak değerlendirildiğinde, halk ifadesi ile kendisini buluyor. Basın özgürlüğünün ihlal edilmediği, özgür düşüncelerinizin saygı ve memleket bilinci ile hayat bulduğu yeni bir platform, "Gazete Halk". Uzun zamandır test yayınları devam eden internet gazeteniz Gazete Halk, şimdi köşe yazarları ve özel röportajlar ile sizlerin daha fazla yanında olacak. Ve sizlerin yani halkın sesi olacak.

 

Türkiye'nin birçok yerinden yükselen sesleri alt tabakadan üst tabakaya taşıyacak olan Gazete Halk, düşüncenin özgürlüğü ve memleket bilincinin değerini soluyacağınız bir yayın politikası ile sizlere merhaba diyor. Halk'ın görüşlerini sağ yada sol, muhalif veya iktidar gibi kısır kavramlarda boğmayacak olan Gazete Halk, sizin sesiniz ve sizin soluğunuz olacak. Gazete Halk, Türkiye'nin içerisinde bulunduğu tüm süreçleri yakından takip edebileceğiniz özgür bir yayın politikası ile sizlerin arasında ve sizler ile büyüyecek. Gücünü halktan alacak Gazete Halk, "Halkın Sesi" sloganı ile sizlere 'merhaba' diyor.

 

Enerjinizi, işinizi, siyasi görüşlerinizi ve daha da önemlisi halka dair herşeyi bulacağınız yeni yayın portalımız "Gazete Halk", sorunun değil çözümün merkezi olacak. Kitle birlikteliklerine inanan, toplumsal bütünlüğü koruyan, ayrıştıran değil, bütünleştiren yayıncılık anlayışı ile Türkiye'nin yeni ulusal internet gazetesi "Gazete Halk" ile sizleri buluşturmaktan onur duyuyorum.

 

Bulunduğunuz şehirden ötesini, kentlerin ötesinde bölgeleri ve ülkeyi analiz eden yayıncılık politikamız ile hem esnafın hem siyasetçinin hemde iş dünyasının sesi olacağız. Aslında en başında dediğimiz gibi "Gazete Halk" olarak "Halkın Sesi" olacağız. Halka dair her bir detayı en ince ayrıntısına kadar inceleyecek, halka katma değer katacak adımlar ile halkın yanında olacağız. Çatışma kültüründen uzak, pozitif bakış açısı ile hem internet gazeteciliğine hemde ülkenin içerisinde bulunduğu kritik sürece artı değer katmak için çıktığımız yolculukta hepinizin desteğine ihtiyacımız var.

 

Bugün bir merhaba yazısı ile sizlerin yanında olmak istedim. Özgün yazıları, özel röportajları ve herşeyin ötesinde halk öncelikli yayınları ile Gazete Halk, Halkın Sesi olacak ve Halkın Sesi'ni Türkiye'nin heryerine ve hatta internetin eriştiği her kesime, kişiye, duyuracak en etkili platform ve internet gazetesi olacak.

 

Bugünlere gelmemizde büyük emeği olan sizlere yani halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Gazete Halk ile Halkın Sesi daha gür çıkacak..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.